celalkulcelalkul

celalkulcelalkul

celalkulcelalkul

celalkulcelalkul

celalkulcelalkul

celalkulcelalkul

01.08.2023

İstanbul Botoks Uygulaması

İstanbul botoks uygulaması, çoğunlukla yüz kırışıklıklarının oluşmasını önlemek ve kırışıklıkları azaltmak için mimik kaslarına uygulanır.

İstanbul Botoks Uygulaması

Botoks, sinirler ile onların uyardığı kaslar arasındaki iletimi geçici olarak durdurarak etkisini gösterir. Yalnızca enjekte edilen bölgede etkisini gösteren botoks uygulaması, kırışıklıkların tedavisinde ciddi şekilde etki sağlamaktadır.

Oldukça güvenilir bir yöntem olan botoks uygulaması, yüz kırışıklıklarının yanı sıra terleme problemi yaşayanlar için ter bezlerine, migren ağrısı yaşayanlar için belirli kaslara, diş sıkma problemi ya da kare görünümlü yüz hattının v şeklini alması için çene kaslarına masseter botoks uygulaması da yapılmaktadır.

Botoks Nasıl Yapılır ?

Botoks, klinik ortamda doktor tarafından enjeksiyon şeklinde uygulanan bir işlemdir. Botoks uygulaması ağrılı bir işlem değildir. Eğer yüzdeki kırışıklıkların giderilmesi isteniyorsa, mimik kaslarının içerisine enjeksiyon yapılmaktadır. Eğer terleme probleminin azalması isteniyorsa, deri içerisine enjeksiyon uygulanmaktadır. Botoks 10-15 dakika süren bir uygulamadır. Uygulama sonunda hemen normal hayata geri dönülebilir. Ancak yüz kasları çalıştırılmamalı ve eğilme hareketlerinden uzak durulması gerekir. Ayrıca botoks uygulamasından yaklaşık 8 saat kadar başı yüksekte tutmak gerekir. Uygulamadan 8 saat sonra ılık su ile yüze zarar verilmeyecek şekilde duş alınabilir.

İstanbul Botoks Fiyatları

İstanbul botoks fiyatları birçok faktöre göre değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle botoks fiyatları hakkında net bir bilgi vermek mümkün değildir. İstanbul’da botoks uygulamasının fiyatları, botoks uygulanacak bölgeye, uygulanacak doz miktarına, uygulamayı yapacak hekime ve uygulamanın yapılacağı kliniğe göre değişmektedir. Botoks uygulamasının mutlaka uzman bir hekim tarafından yapılması gerekir. İstanbul botoks fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BLOG

Estetiğin Bilinmeyen Yönleriyle Tanışın!
Op. Dr. Celal Kul'dan İpuçları ve Bilgiler

Estetik çözümler, Estetik bir şehir İstanbul

Estetik çözümler, Estetik bir şehir İstanbul

Hastaların bulundukları ülkeden tedavi olmak amacıyla başka bir ülkeye seyahat etmesi anlamına gelen sağlık turizmi, son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir.

Detaylar
İstanbul Rinoplasti

İstanbul Rinoplasti

İstanbul’da rinoplasti, burnun hem fonksiyonel açıdan hem de estetik açıdan iyileştirilmesini sağlamak için başvurulan bir işlemdir.

Detaylar
Dr. Celal Kul Whatsapp